Am probleme la succesiune după soțul meu.Intrebarea este daca pe actele de împrumut de la CEC pentru cumpărarea apartamentului trebuia să existe semnăturile la soț și soție sau este suficient numai a soțului ?Fosta soție a soțului meu cu care nu a făcut partajul pt cele 10 luni pina s a încheiat divorțul cere acum la succesiune un procent mare din apartament dar semnătura ei pe actele CEC nu există la data încheierii contractului de credit.Are dreptul acum la partaj și mai mult la procentul din apartament pe care vrea pentru că nu a pus bani la momentul respectiv și mai mult deci nu are semnătura ei pe contractele de credit CEC.Multumesc mult !
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu are importanta. La momentul dobandirii apartamentului, sotul era casatorit cu fosta sotie, iar orice bun cumparat in timpul casatoriei este bun comun al ambilor soti.
In momentul de fata, fosta sotie nu are dreptul la mostenire, insa are dreptul la jumatate din ceea ce a cumparat in timpul casatoriei cu sotul.
Partaj
all3rat
In cazul unui divort, dupa 23 de ani de casnicie, timp in care sotii au locuit in aceasi casa, cumparata in rate pe numele sotului, contractul fiind incheiat ... (vezi toată discuția)