avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție la altă companie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție la altă companie

Stimulent inserție.
Am tot căutat dar nu am găsit un răspuns la următoarea problemă:
Sunt în concediu creștere copil, copilul face 2 ani in luna noiembrie 23, angajatorul a desființat posturile disponibile și a băgat angajații în șomaj .
Eu îmi doresc să încep jobul la altă companie. Care sunt pașii pentru a primi stimulent de inserție? Cer desfacerea contractului de muncă și lichidarea la vechiul angajator, și cer noului angajator documentația pentru stimulentul de inserție?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: costy79.ro , utilizator 14:28, 29 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati incetarea contractului de muncă la vechiul angajator si apoi depuneti actele pentru stimulent ... intrebati la AJPIS ce documente sunt necesare.
Mulțumesc pentru răspuns.
Am trimis email către vechiul angajator pentru încetarea contractului.

Cornel Vasile a scris:

Solicitati incetarea contractului de muncă la vechiul angajator si apoi depuneti actele pentru stimulent ... intrebati la AJPIS ce documente sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare job in concediul de crestere copil RoxanaMRadu RoxanaMRadu De un an si 7 luni sunt in concediu de crestere copil. Ar trebui sa ma intorc la munca pe data de 7 iunie cand copilul implineste un an si 11 luni. Recent am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Ionela19 Ionela19 Bună ziua, m-am întors la munca cu 3 luni înainte de a face copilul 2 ani beneficiind astfel de stimulent de inserție.am contractul de munca pe determinat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost în concediu pentru creșterea copilului pana ... scufitza1989 scufitza1989 Bună ziua! Am fost în concediu pentru creștere copilului pana pe data de 25.09.2022, copilul având certificat pt handicap pana pe data de 21.09.2022. Am ... (vezi toată discuția)