avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documentul Reguli concedii medicale - Direcția de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documentul Reguli concedii medicale - Direcția de Sănătate Publică București

In documentul "Reguli concedii medicale - Directia de Sanatate Publica Bucuresti ([ link extern ] )?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 29 Iulie 2020
Si nelamurirea care este ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei persoane infectate covid (confirmate cu pcr) care ... benji2018 benji2018 In cazul unei persoane infectate COVID (confirmate cu PCR) care trebuie sa se intoarca la serviciu dupa cele 14 zile, tinand seama ca prevederile legale se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un sofer care a necesitat spitalizare in italia ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Am un sofer care a necesitat spitalizare in Italia (urgenta) si nu stiu daca Casa de Sanatate deconteaza concediile inafara tarii. Ce acte ar trebui ... (vezi toată discuția)
Petitie online privind neplata concediului medical costel01 costel01 Buna ziua.As dori sa trimit o sesizare online privind faptul ca nu am fost platit corect pentru concediul medical si inca se refuza de care firma sa fiu platit ... (vezi toată discuția)