avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am un sofer care a necesitat spitalizare in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am un sofer care a necesitat spitalizare in Italia ...

Buna ziua! Am un sofer care a necesitat spitalizare in Italia (urgenta) si nu stiu daca Casa de Sanatate deconteaza concediile inafara tarii. Ce acte ar trebui sa aduca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 26 Septembrie 2024
Documentele de la spital - internare, fisa medicala de tratament, recomandari medicale, factura pentru spitalizare, etc.
Soferul avea asigurare medicala valabila in Italia sau card european de sanatate ?
Din pacate nu avea card de sanatate european. Trebuie sa depuna toate documentele la Casa de Sanatate ?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
DENYYY, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa spitalizare sulita maria sulita maria Buna sunt asigurata in România (nu am card european de asigurarae,doar card de sanatate)am fost in vacanta Croatia si am fost spitalizata 4zile internata,unde ... (vezi toată discuția)
Concediul medical simonasteli simonasteli buna seara. Sunt angajata in Italia cu contract de munca ,de sarbatori am venit in Romania unde din pacate m-am inbolnavit ,,mi-am rupt piciorul ,,. Cine ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate gabri22 gabri22 Buna ziua am si eu o intrebare referituare la cardul european de sanatate....tatal meu a fost gasit cu o tumoare la gat in spital in romania....nu a facut ... (vezi toată discuția)