avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul medical

buna seara. Sunt angajata in Italia cu contract de munca ,de sarbatori am venit in Romania unde din pacate m-am inbolnavit ,,mi-am rupt piciorul ,,.
Cine poate sa-mi dea concediul medical de care are nevoie firma italiana, si de ce acte este nevoie pentru eliberarea lui ???????
va rog daca poate cineva sa-mi raspunda
multumesc!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: simonasteli , utilizator 12:32, 5 Ianuarie 2015
Aveti card de sanatate european. In baza lui, ca asigurat in Italia, beneficiati de tratament in Romania si de concediu medical. Banii se tranfera intre Casele de Sanatate ale celor doua tari.

Ca atare, odata internata in spital, acestea stiu care-i procedura ca ele au si facut-o.
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2015
Iulian MANEA, Contabil
concediul se poate elibera de medicul de familie roman pe baza cardului European ???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un sofer care a necesitat spitalizare in italia ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Am un sofer care a necesitat spitalizare in Italia (urgenta) si nu stiu daca Casa de Sanatate deconteaza concediile inafara tarii. Ce acte ar trebui ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicală în slovacia Teo.D Teo.D Buna!sunt sofer de camion cu contract de munca in Slovacia cu sediul in Italia,acum 3 luni am suferit un accident de muncă in Germania ,la o descarcare a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lauzie turcu_raisa turcu_raisa Buna dimineata. Ma numesc Raisa Slav si sunt mamica unui baietel de 6 saptamani nascut prematur (35 saptamani). Precizez ca am nascut pe 19 septembrie 2017 ... (vezi toată discuția)