avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie retroactiv
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie retroactiv

Buna seara ! Cine ma poate ajuta am o întrebare, Bunica mea are o vârstă de 97 de ani si nu a luat pensie niciodată știe cineva dacă pot dovedi ca a lucrat 35 de ani poate primi decizia de pensie și am inteles ca se poate cere retroactiv.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:06, 30 Iulie 2020
Va primi pensie doar incepand cu data depunerii dosarului daca dovedeste un stagiu minim de cotizare de 10 ani.
Nu va primi retroactiv.
Mulțumesc frumos ! O seara frumoasa cu tot respectul

Carp Mircea a scris:

Va primi pensie doar incepand cu data depunerii dosarului daca dovedeste un stagiu minim de cotizare de 10 ani.
Nu va primi retroactiv.

Dumneavoastră ați putea sa-mi recomandați un avocat care este in tema și se ocupa de persoanele care sunt în aceasta cauza

Carp Mircea a scris:

Nu va primi retroactiv.

Nu pot recomanda nici un avocat si nici nu cred ca va face cineva asa ceva.
Va alegeti singur de aici:
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare vechime Noua Noua Am lucrat din 1990 pana in luna Martie 2016 ,cand mi-am dat demisia. Pt.a indeplini stagiul complet imi mai trebuiesc 5 ani. Avand in vedere faptul ca nu am ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire pensie simona3334 simona3334 Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri . Sunt nascuta in data de 9 Mai 1967, incepand cu data de 02.08.2011 pana in data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani ... Aryrem Aryrem buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani si are 12ani si 7 luni cotizati pt pensie vreu sa cumpari ani pt a ajunge la stagiul minim ... (vezi toată discuția)