avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PFA CHIOSC, vanzare alcool in parcuri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PFA CHIOSC, vanzare alcool in parcuri

Buna ziua
În curând urmează să iau un mic chioșc in parcul unui oras unde se vinde vata si floricele.
Întrebarea mea este daca pot vinde si băuturi alcoolice in acea unitate ,nu ma refer la bere sau ceva mai tare pur si simplu vin fiert cand va fi sezonul sau un lichior /whisky in continutul irish coffe.
Exista vreo lege referitoare la asa ceva,adica sa interzică.
Si a doua dilemă a mea este daca se mai plătește acciza pentru cafea deoarece as dori sa vand si cafea acolo.
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Vânzarea de alcool in parcuri chiosc Alex b1 Alex b1 Buna ziua În curând urmează să iau un mic chioșc in parcul unui oras unde se vinde vata si floricele. Întrebarea mea este daca pot vinde si băuturi ... (vezi toată discuția)
Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Nedumerire "politia comunitara" godzchild godzchild Salut , sunt suporter Poli Iasi , sambata 29.11.08 , disputandu`se meciul intre echipa favorita si rapid ...eu fac parte din galerie ... ne`am strans mai multi ... (vezi toată discuția)