avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am facut o cerere catre primaria de sector ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am facut o cerere catre primaria de sector in care ...

Buna ziua.
Am facut o cerere catre primaria de sector in care locuiesc. Am primit zilele trecute o adresa de la acestia(primaria de sector) catre primaria capitalei, in care apare numele meu si datele adresei unde locuiesc si datele altei persoane, respectiv numele si adresa de domiciliu ale acestei persoane, cu care nu am nici o legatura, decat ca amandoi am facut o cerere cu acelasi subiect dar pentru locatii diferite. Este legal ce au facut cei de la primaria de sector? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:48, 30 Iulie 2020
Si ce ati vrea sa va raspundem noi ?
Haideti sa fim seriosi. Mergeti la functionarul care v-a raspuns si discutati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu dacã o persoanã mai trãiește? aiulianctin aiulianctin Bună ziua, După cum spune și titlul subiectului, doresc să aflu dacă o persoană mai trăiește. Este vorba de tatăl meu, nu știu ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011 - chiriasii unde sunt inregistrati? sarbua sarbua Buna ziua Am si eu o intrebare in legatura cu recensamantul. Stau in chirie,iar recenzorul m-a inregistrat ca si persoana in tranzit. Intrebarea este: Este ... (vezi toată discuția)
Eroare in baza de date a primariei Artigas Artigas Va salut, Va cer sfatul intr-o problema legata de Directia Juridic din Primaria Capitalei. Am solicitat acesteia o adresa care sa precizeze existenta sau ... (vezi toată discuția)