avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu dacã o persoanã mai trãiește?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu dacã o persoanã mai trãiește?

Bună ziua,

După cum spune și titlul subiectului, doresc să aflu dacă o persoană mai trăiește.

Este vorba de tatăl meu, nu știu nimic de el de mai bine de 10 ani.

Am fost la ultima sa adresă, dar noii locatari mi-au spus că nu știu nimic despre el.

Am două adrese ale sale, una în București Sector 3, iar cealaltă unde s-a născut și anume localitatea Smârdanu Glodeanu-Siliștea județul Buzău. Ambele proprietăți au fost ale sale, ori încă sunt.

Mă poate îndruma cineva?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:54, 27 Octombrie 2013
Solicitati oficial relatii la serviciul de stare civila sau la SPCLEP=serviciul de evidenta populatiei responsabil de la ultimului domiciliu al persoanei respective
Nitica munca de detectiv cred... nu vad sa aveti un motiv legitim pentru a obtine date cu caracter personal pentru tatal dv.
Ar trebui sa mergeti la locatiile imobilelor, sa discutati cu vecinii etc.
Puteti depune o cerere fie acolo unde v-a spus ynocentta fie la Evidenta Persoanelor de care apartineti, aveti destule date pentru a putea fi gasit.
Pentru a vi se spune unde este acum va fi nevoie de consimtamantul dumnealui.
Detalii aici:
[ link extern ]
Dap, in practica dureaza cateva luni si obtinerea consimtamantului presupune niste demersuri ale serviciului de evidenta a populatiei de contactare a respectivelor persoane... or ei n-au bani de pixuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere gresit dor_42 dor_42 Buna ziua, La 47 de ani si am descoperit ca data nasterii din certificatul meu este gresita.Drept urmare toate diplomele mele sunt gresite si evident am ... (vezi toată discuția)
Caut o persoana, cum pot sa dau de ea? petrescucornelia petrescucornelia Caut un verisor despre care nu mai stiu nimic de peste 10 ani. Ii cunosc numele si prenumele atat ale lui cat si ale parintilor , data si locul nasterii. ... (vezi toată discuția)
Anulare mutatie doina_manuela doina_manuela Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste indrumari. Am mostenit un apartament de la tatal meu. In acest apartament locuia la data decesului, inca o persoana ... (vezi toată discuția)