Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste indrumari.
Am mostenit un apartament de la tatal meu. In acest apartament locuia la data decesului, inca o persoana careia tatal meu ii facuse mutatie ca sa poata avea serviciu in Bucuresti. Acea persoana, locuind acolo fara titlu, a eliberat apartamentul, dar pe Cartea de Identitate figureaza in continuare acea adresa, desi persoana s-a mutat. Nu pot spera ca atunci cand ii va expira CI va intra in legalitate, pentru-ca are 58 ani si CI sunt pe viata de la acea varsta!
Ce implicatii (neplaceri)pot decurge din mentinerea acestei adrese pe CI a acestei persoane?
Cum pot rezolva problema?
Va multumesc anticipat!
daca mai locuia in imobil puteati solicita evacuarea.In acest caz nu mai are sens.
nu va afecteaza cu nimic faptul ca are domiciliu in apartamentul tatalui dvs, decedat!
Nu a fost cazul de evacuare, a plecat"de buna voie". Dar ma gandesc ca ar putea primi amenzi, face imprumuturi, sau mai stiu eu ce cu aceasta adresa unde nu mai locuieste in fapt!
imprumuturile nu va afecteaza, amenzile v-ar putea afecta, ca va fac necazuri cei de la financiar, nu vor sa elibereze certificate daca sunt debite pe rolul dvs.
la evidenta populatiei ati spus ca persoana a plecat, nu mai locuieste la adresa?