avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare mutatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare mutatie

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste indrumari.
Am mostenit un apartament de la tatal meu. In acest apartament locuia la data decesului, inca o persoana careia tatal meu ii facuse mutatie ca sa poata avea serviciu in Bucuresti. Acea persoana, locuind acolo fara titlu, a eliberat apartamentul, dar pe Cartea de Identitate figureaza in continuare acea adresa, desi persoana s-a mutat. Nu pot spera ca atunci cand ii va expira CI va intra in legalitate, pentru-ca are 58 ani si CI sunt pe viata de la acea varsta!
Ce implicatii (neplaceri)pot decurge din mentinerea acestei adrese pe CI a acestei persoane?
Cum pot rezolva problema?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:07, 12 Iunie 2010
Multumesc pentru raspunsuri...
Da, asa am spus...ca a plecat, exact cum am scris aici#-o.Stiu si eu cat de atenta o fi fost persoana de la ghiseu....
Ma voi duce luni din nou, poate gasesc alta persoana de serviciu....

Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
doina_manuela, utilizator
Faceti o declaratie notariala in 2 exemplare, in care declarati ca persoana respectiva nu mai locuieste la acea adresa, una o depuneti la Politie (luati legatura cu politistul de proximitate) si pe cealalta la Administratia Financiara de care apartineti pentru orice eventualitate.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere viza colocatar angela43 angela43 in anul 2008 am fost de acord sa-i fac mutatia in apartamentul meu, ginerelui. la ora actuala el nu mai locuieste aici si nu gasesc nici o modalitate de a ... (vezi toată discuția)
Scoatere din spatiu Richiu Richiu Buna ziua Vreau sa scot din spatiu, (unde sunt unic proprietar) o persoana care NU mai locuieste cu mine. Luarea in spatiu s-a facut la evidenta ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - anulare, consecinte gabyaby68 gabyaby68 Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn ... (vezi toată discuția)