avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sultă la executor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sultă la executor

Plata sultă la executor.Bună ziua.Am hotărât să plătesc sulta prin executor,deoarece nu am avut cu cine mă intelege pentru altă metodă.Intrebarea mea ,poate știe cineva cam cât ar fi costurile?suma fiind de 30000 ron,și cine plăteste aceste costuri?eu sau cel care primește sulta?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cezyochi , utilizator 04:51, 1 Decembrie 2020
De ce nu sunați la un birou de executor judecătoresc ca să aflați date exacte?
Am sunat dar aflu cand merg să incep (deocamdata astept certificatul de grefă),eram curioasă și mă gândeam că poate cineva care a trecut prin asta stie...oricum,multumesc.
Cum ați rezolvat?
Am terminat,eram curios atuncicât de mare e taxa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu sulta mirceampk mirceampk Buna ziua, As dori sa-mi cumpar un apartament prin credit imobiliar. Proprietara vrea un avans de 10.000 de euro deoarece are o sulta pe care trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-majorare ignrugnru ignrugnru Buna seara ! Domnule avocat, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt eleva in clasa aXII-a ,locuiesc in orasul Vulcan,jud HD. In data 28.08/2014 am ... (vezi toată discuția)
Taxa transfer bani sulta norman_ever norman_ever As vrea sa aflu in cazul in care am de platit o sulta catre fostul meu sot cum se fac calculele la toate taxele pe care le am de platit: notariale, impozit, ... (vezi toată discuția)