avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspector ITP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspector ITP

Bună ziua! Ce încadrare au in contractul de munca (ocupație Cor) inspectorii ITP?
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Simonamaricutoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simonamaricutoiu , utilizator 19:09, 30 Iulie 2020
Vedeti Anexa nr. 7^1 - Cerințe privind competența, examinarea și atestarea/reatestarea inspectorilor tehnici
[ link extern ]

Cornel Vasile a scris:

Vedeti Anexa nr. 7^1 - Cerințe privind competența, examinarea și atestarea/reatestarea inspectorilor tehnici
[ link extern ]

Mulțumesc, dar nu am gasit informația asta in anexa, sau poate nu înțeleg eu formularea textului.
Nu exista in COR functia inspector ITP.

Puteti folosi :
- 335405 Inspector tehnic

- inginer autovehicule rutiere (214412)

- subinginer mecanic automobile (214430)

- maistru mecanic auto (311509)

Cornel Vasile a scris:

Nu exista in COR functia inspector ITP.

Puteti folosi :
- 335405 Inspector tehnic

- inginer autovehicule rutiere (214412)

- subinginer mecanic automobile (214430)

- maistru mecanic auto (311509)

Va mulțumesc frumos, o zi răcoroasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat itp - diploma master ca dovada a calificarii catzalin catzalin Am terminat Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Transporturi,Domeniul Inginerie Mecanica, Specializarea Material Rulant prescum am urmat si ... (vezi toată discuția)
Itp sau nu pentru persoane juridice detinatoare de vehicule? ContSters184021 ContSters184021 Intrebare: Avand in vedere prevederile art. 27, al. 2, lit. a) din RA OUG195/2002 - autovehiculele persoanelor juridice mai sunt supuse ITP? Dar daca ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)