avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hărțuire telefonică și verbală nou administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hărțuire telefonică și verbală nou administrator

Sunt nou administrator și soția unui proprietar supărată ca a fost scoasa din comitet(nu era proprietar) ne hartuieste tf și verbal.
Com pot sa o determin sa își vadă de treaba ei?!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:07, 30 Iulie 2020
Ii puteti bloca numarul.
Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,blocati in telefonul dv numarul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate anula un proces verbal in asociatia de proprietari? ayseia13 ayseia13 am avut probleme cu tevile de caldura, partea comuna(s-au spart), am anuntat administratorul dar neavand bani sa le repare, impreuna cu presedintele si restul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii si administratora Quies Quies Buna seara, De curand am devenit coproprietara unui apartament, in urma decesului tatalui meu. De atunci m-am confruntat cu mai multe probleme atat cu ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul deține majoritatea pentru că nu sunt vândute toate apartamentele, și a impus conducerea asociației de proprietari la ședința de constituire. e legal ce se întâmplă? Testuser1 Testuser1 Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. Blocul are 89 apartamente si 74 spatii de parcare. Pentru ca nu sunt vandute toate, dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)