avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot obține un certificat cu vechimea in munca din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot obține un certificat cu vechimea in munca din Rominia ...

Cum pot obține un certificat cu vechimea in munca din Rominia tind cont ca am lucrat in mai multe locuri înainte și după revoluție
Îmi trebue pentru pensionare in Spania
VA MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 30 Iulie 2020
Nicio institutie din tara nu va poate elibera asa ceva ... pentru actele necesare pensionarii in Spania, puteti sa va adresati :
Casa Naţională de Pensii Publice, Direcţia Relaţii Internaţionale, str. Latină nr. 8, sector 2, Bucureşti, cod poştal 020793.
email : dre@cnpp.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare transfrontaliera namste13 namste13 Buna ziua! As dori sa stiu in baza carei legi/regulament pentru a fi eliberat formular A1 portabil pentru delegarea transfrontaliera, trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
In legatura cu o solicitare de pensionare cu seria k 130/11.01.2016din spania georgecristiannavargeac georgecristiannavargeac Buna ziua, ma numesc George Cristian Navargeac si va rog daca pute-ti sa ma ajuta-ti. Locuiesc in Spania unde am si rezidenta, de 13 ani fiind plecat, prin ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie aldorin aldorin Am depus o contestatie la decizia de pensie la Tribunalul Bucuresti si am chemat in judecata Casa de Pensii a Sectorului care a emis decizia, trebuia sa chem ... (vezi toată discuția)