avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ultraj contra bunelor moravuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ultraj contra bunelor moravuri

m-am imbatat cu 2 amici intr-un garaj al unei institutii unde lucram,
l-am acuzat pe amicul 1, fiind foarte beti amandoi, ca mi-a furat ceva si i-am spus sa arate lucrurile pe care le are in pantaloni, ulterior s-a ajuns si la aratatu lucrurilor care sunt in chiloti. amicul 1 entuziasmat de ocazia de a face circ a inceput sa fluture penisul prin fata mea si a amicului 2. totul intr-o rafala de injuraturi si amenintari necredibile de tipul <de maine nu mai lucrezi aici etc> desi suntem 3 amici apropiati dar alcoolul a facut senzatie. violenta fizica a lipsit,
ce a facut amicul 1 este ultraj contra bunelor moravuri?
cea am facut eu este instigare la ulraj contra bunelor moravuri?

garajul era perfect inchis, n-am primit reclamatii de zgomot sau altceva.
ne aflam doar 3 persoane in garaj.
scopul recunoscut de toti 3 a fost porceala masculina.
speram sa fie fara consecinte juridice. ce credeti?
multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:55, 7 August 2020
Fapta se consideră săvârșită în public atunci când a fost comisă:

d) într-o adunare sau reuniune de mai multe persoane, cu excepția reuniunilor care pot fi considerate că au caracter de familie, datorită naturii relațiilor dintre persoanele participante.

eu m-am simtit ca la o reuniune intre prieteni apropiati, care au acelasi simt al umorului, as spune c-a avut si caracter de familie dar probabil as exagera desi suntem de multi ani in acel loc de munca
Sansa de a depune plangere penala si de a fi crezut ca relateaza corect ce a vazut la betie este mica, nu cred ca veti fi urmarit penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beat din aburi de alcool CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, recent am avut o discutie cu un amic. El sustinea ca daca esti prins cumva beat la volan, si declari ca te-ai imbatat involuntar, de ex. din aburi ... (vezi toată discuția)
Exhibitionism sau nu?! doctorATU doctorATU Buna ziua Locuiesc intr-un complex rezidential cu blocuri paralele apropiate. In blocul de vis-a-vis exact la acelasi etaj am avut surpriza sa constat ca ... (vezi toată discuția)
E ultraj? zerotika zerotika Am fost la o zi de nastere in weekend, m-am imbatat si ne-am cam certat. Au aparut din senin niste politisti. Mi-au dat un avertisment si apoi o alta amenda de ... (vezi toată discuția)