avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.am in grija de 6 ani o persoana care acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.am in grija de 6 ani o persoana care acum are 94 de ...

Bună ziua.am in grija de 6 ani o persoana care acum are 94 de ani .acum doi ani mi-a făcut un testament la notar pe tot ce are el. As vrea să știu dacă sora acestuia sau nepoata ,strănepoata poate ataca acest testament.sotia decedată și nu are copii
Cel mai recent răspuns: amcristi , utilizator 20:01, 31 Iulie 2020
Ar putea doar pe motiv ca nu ar fi avut discernament la vremea semnarii testementului, Nu au sanse daca nu pot proba.
Testamentul este făcut la notar cu doi martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea testamentului de către rude îndepărtate. are șanse de câștig o strănepoată? Andreea Stoica Andreea Stoica Buna ziua. Cazul este urmatorul : Tatal meu avea o matusa (ii este stranepot din partea sotului) de 94 ani care s a stins din viata saptamana trecuta. ... (vezi toată discuția)
Dovezi sume de bani... meryleen meryleen Cum se poate dovedi ca o matusa a depus la banci 2 sume de bani pe numele ei care nu erau ai ei personali ci ai surorii ei care a decedat la 90 ani aceasta ... (vezi toată discuția)
Testament olograf tobescu tobescu Buna ziua, am si eu un caz ca sa va supun: in luna decembrie 2007 am aflat ca nepoata mea (fata surorii mele) ne a intentat un proces in 2001 atat mie cit si ... (vezi toată discuția)