avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in noiembrie.am ...

Buna ziua sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in noiembrie.am o frizerie (un Ii) de cativa ani si ca sa intru in ccc ar trebui sa suspend activitatea sau pot intra in ccc dar pot angaja pe cineva pt a tine activitatea deschisa? Am intrebat contabila si a zis ca nu pot angaja si trebuie suspendata activitatea neaparat.multumesc.astept cu nerabdare un raspuns
Cel mai recent răspuns: Amem , utilizator 12:22, 31 Iulie 2020
Intr-adevar, trebuie sa va suspendati activitatea pe durata CCC.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului Iicjb1993 Iicjb1993 Ma numesc Bogdan. Sotia mea urmeaza sa nasca in aproximativ 6 luni, urmand ca eu sa intru in concediu pentru cresterea copilului. Sunt angajat intr-o societate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii ... Elena1222 Elena1222 Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii in decembrie anul acesta sunt insarcinata cu al 2 lea bebe si nasc in februarie cum pot face ... (vezi toată discuția)
Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)