avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am depozitat la cabana unei cunoștințe, câteva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am depozitat la cabana unei cunoștințe, câteva bunuri, deoarece ...

Am depozitat la cabana unei cunoștințe, câteva bunuri, deoarece eu nu aveam unde, iar când i-am cerut restituirea acestora, mi-a spus că le-a vândut,că nu avea bani de măncare, dețin înregistrări audio, în acest sens..De o lună de zile mă tot amână, că îmi aduce banii, pe acestea, dar am fost înștiințată de câțiva prieteni, că nu are de gând să mi dea. Ce pot face în acest sens?
O plangere penala pe abuz de incredere.
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc!
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte sa depuneti plangere, incercati sa il notificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba inregistrare audio cu aplicatie reportofon al3x_nistor al3x_nistor Am imprumutat un \"prieten\" cu o suma de bani pentru reparatia unei masini. Mi-a promis ca imi va da o parte din profit cand se va materializa. Nu am incheiat ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere DanCristian199 DanCristian199 I am dat o brățară de aur unui amic iar acesta a băgat o la amanet fără să o recupereze,între timp s a vândut iar acesta nu mi a dat banii pe ... (vezi toată discuția)
Bunuri instrainate si nerecuperate HenryHayes HenryHayes Buna ziua, Am cumparat acum cateva luni un produs media (vorbesc de un televizor) de la un magazin din Bucuresti, iar ulterior l-am imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)