avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!!! Am un dosar penal de 6 luni pentru lipsa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!!! Am un dosar penal de 6 luni pentru lipsa categiriei ...

Buna ziua!!!
Am un dosar penal de 6 luni pentru lipsa categiriei pe permis mai clar am mers cu o dubă si cu remorcă doar cu cat B fara cat E. Dosarul este la parchet de 3 luni politia mia zis ca la trimis cu propunere de renuntare la urmarire penala ce pot face pentru urgentare am facut cerere de urgentare dar degeaba altceva ce pot face ?
Multumesc
Nu aveti ce sa mai faceti.
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Dar cam cat ar dura pana primesc un raspuns de la parchet ?
Si va fi de acord cu propunerea asta?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu aveti ce sa mai faceti.

Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
Vasilache Alin, utilizator
Ordonanta procurorului se trimite pentru confirmare judecatorului de camera preliminara.

Si cam cat dureaza asta ?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ordonanta procurorului se trimite pentru confirmare judecatorului de camera preliminara.

1-2 luni, probabil.

Alte discuții în legătură

Conducerea fara categorie corespunzatoare Vasilache Alin Vasilache Alin Buna ziua am si eu o intrebare mi-ar fi mult de ajutor daca mi-ar răspunde cineva. Acum vreo doua luni am condus o platformă auto si cu remorca aveam permis ... (vezi toată discuția)
Durata urmarire penala Vali.vali Vali.vali Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am și eu un dosar penal art 335 alin 2 ajuns la ... Vasilache Alin Vasilache Alin Bună seara. Am și eu un dosar penal art 335 alin 2 ajuns la parchet cu propunere de renuntare la urmarire penala de 6 luni de când a ajuns la parchet nu se ... (vezi toată discuția)