avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respins traseu, contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respins traseu, contestatie

Buna ziua! Astazi am dat examenul practic pt obtinerea permisului de conducere in Bucuresti.
Dl Agent, a considerat ca intru intr-o masina parcata necorespunzător si a apasat pedala de frana. Problema este urmatoarea: eu, am observat masina, fiind deja in procesul de oprire/depășire. Viteza in momentul respectiv era de sub 5km/h.
Pe banda 2 circulau suficiente autovehicule incat depășirea fara oprire era imposibila. Eu încercând sa opresc oarecum aproape de cel parcat, ca sa am vizibilitate.
Va rog mult, imi puteti transmite va rog procedura prin care pot sa fac o contestatie? Consider ca nu a fost justificata manevra, el zicand: "chiar daca opreai, chiar daca depaseai tot apasam pedala."
Exista posibilitatea sa depun contestația pe email? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident auto, stabilire vinovat Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , nu stiu exact ce sa fac , azi am discutat cu un avocat maine vom merge sa facem acte si apoi vom merge sa vedem dosarul. Ok , deci... Am avut un ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala craciun ioan-adrian craciun ioan-adrian buna ziua,anul trecut in luna iulie in timp ce ieseam de pe un drum comun ,pe unul judetean;dupa ce in prealabil mam asigurat si eram semnalizat precum ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie examen auto Claudiu-mihai Claudiu-mihai Azi am avut examenul 18.09.2018 , si am avut doar 2 motoare oprite, tot traseu , in rest tot ca la carte , cand mergeam de unde ma luat(unde se termina ... (vezi toată discuția)