avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sunt IF . Nu am depus nici bilantul pe anul trecut ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sunt IF . Nu am depus nici bilantul pe anul trecut nici estimativul

Sunt IF . Nu am depus declaratia unica pentru inchiderea anului trecut nici estimativul pe anul asta . Vreau sa le depun zilele astea. Mi le accepta sau imi baga ceva penalizari ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 1 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe IF trebuia mai intai sa depuneti pentru inchiderea anului 2019, declaratia 204 „DECLARAŢIE ANUALĂ DE VENIT pentru asocieri fără personalitate juridică şi entităţi supuse regimului transparenţei fiscale” cu termen de depunere, 17 februarie 2020.
Apoi pentru fiecare din membrii IF trebuia sa fi depus declaratia unica pentru inchiderea anului trecut si estimativul pe anul asta pana la 30 iunie 2020.
Mergeti luni la prima ora la ghiseul de la finante, la inspectori si vedeti. E posibil sa apara pentru inceput penalitati pentru nedepunere la termen.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie impozit pe venit Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Cum as putea beneficia de bonificatia de 10% din impozitul pe venit aferent anului 2019, in conditiile in care: -am depus declaratia unica cu ... (vezi toată discuția)
Traduceri. declaratii fiscale detinator c.i.f. Mihaela PP. Mihaela PP. Buna ziua, Detin autorizatie de traducator/interpret eliberata de Min Justitiei. In luna februarie 2019 am depus declaratia de inregistrare fiscala si am ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)