avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... vanzare electronica cursuri informatica video
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

vanzare electronica cursuri informatica video

As vrea sa fac filmari gen tutoriale pe diverse teme (arte vizuale, informatica etc.)si apoi sa le vand pe internet cu plata prin card fie indirect prin intermediul situ-rilor precum PayPal sau direct in contul meu fara intermediari, dar nu stiu in ce conditii pot face acest lucru.Ce as putea face pentru a fi legal?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 23:19, 20 Decembrie 2009
Avand in vedere ca doriti sa exericitati o activitate comerciala, exista in principiu 2 variante - PFA sau SC.

Eu as alege SC. De aici insa incepe o adevarata "distractie". Cel mai bine consultati un avocat care sa va poata explica pe larg toate detaliile si care, eventual, sa va ajute si cu infiintarea si inregistrarea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie? crysti88 crysti88 vreau sa import si sa vand cititor/scriere card in Romania, imi trebuie firma?si daca da ce cod CAEN imi trebuie pentru asta?as vrea sa vand online.Multumesc (vezi toată discuția)
Intrebari pentru situatia in care ma aflu( pfa ) bogda_s bogda_s Buna! Situatia mea este urmatoarea;intentionez sa devin PFA pentru a putea desfasura o activitate independenta in domeniul IT.Domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)