avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Am salariu minim pe economie in contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Am salariu minim pe economie in contract si am luat ...

Buna seara! Am salariu minim pe economie in contract si am luat somaj tehnic 979 ron. In luna iunie am inceput munca pe data de 15, deci in aceasta luna am stat in somaj tehnic de pe 1 pana pe 15. Intrebarea mea este, ce suma de bani trebuia sa iau pentru jumatate de luna, din somajul tehnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 2 August 2020
979 : 2 = 490 lei ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Ilie Ana Maria Ilie Ana Maria Buna seara , as dori sa stiu cum se calculează șomajul tehnic la salariul minim pe economie si cati bani ar trebui sa iau pe luna ? Va multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Impozitare salariu cosminwon cosminwon Buna seara! De curand(1,5 luni),m-am angajat cu jumatate de norma si cu salariul minim pe economie. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Din ce stiu eu,salariul ... (vezi toată discuția)