Buna ziua ! Lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand aceasta firma s-a inchis in luna iulie 2020 si am trecut pe alta firma cu acelas patron . Eu vineri am ajuns la munca am descarcat ceva foarte greu si nu m-am simtit bine am sunat patronul ca plec ca nu ma simt ok si am mers la doctor el mi-a dat un concediu medical mai mult ca zile din cauza problemelor de spate care le am mai exact 3 hernii de disc . In fine sambata ma trezesc ca imi scrie pe mesaj patronul ca de ieri eu am desfacut contractul de munca si ca nu mai are nevoie de serviciile mele ca conform contractului ma poate da afara fara preaviz deoarece sunt in perioada de proba . Problema e ca se bat cap in cap si concediul meu medical luat in aceasi zi si concedierea mea care a fost facuta prin mesaj pe telefon a doua zi fara o instiintare in scris semnata sau altceva ! Cum trebuieste procedat si ce pot face ? Daca am gresit semnele de punctuatie si cuvinte imi cer scuze si sper sa ma intelegeti
Concediere
Cristi1987
Buna ziua !!! Pe data de 27.06.2013 revizorul firmei unde activez prin telefon m-a anuntat ca miine trebuie sa plec intr-o deplasare de o zi impreuna cu ... (vezi toată discuția)