avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concursul de titularizare în timpul cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concursul de titularizare în timpul cic

Buna ziua,
Am participat la concursul de titulrizare, si sunt in CIC pana in aug. 2021. Cum voi proceda daca iau un post pe perioda nedeterminata, dar doresc sa raman in concediu pana la final?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 2 August 2020
Mergeti la angajator si va suspendati c.i.m. pana in august 2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte pe perioada nedeterminata? marena28 marena28 Buna ziua! Am o mare dilema si poate ma ajutati.... -am 1 contract de munca pe perioada nedeterminata din 2001(la privat), eu fiind in concediu postnatal; - ... (vezi toată discuția)
Angajat temporar - titularul isi da demisia bogdann13 bogdann13 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Ma numesc Bogdan si ocup un post temporarr vacant. Titulara postului si-a facut in septembrie trecut o ... (vezi toată discuția)
Test pt un post detinut deja blaura blaura Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs ... (vezi toată discuția)