avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă unuia dintre soți ii este cerut sa evacueze ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă unuia dintre soți ii este cerut sa evacueze apartamentul ...

Dacă unuia dintre soți ii este cerut sa evacueze apartamentul înainte de itentarea actelor de divort, nefiind proprietar, cum trebuie sa procedeze? Dacă părăsește imobilul de bună voie înainte de divorț, trebuie sa se adreseze unui notar prin care sa specifice acest lucru? Este considerat părăsire de domiciliu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 03:46, 3 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa va faca notificare scrisa prin avocat.
Asa veti avea dovada scrisa.
Mulțumesc mult.
Pot părăsi domiciliul asa cum solicita? Menționez ca nu au fost violente domestice de nici un fel și avem un copil minor.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sa va faca notificare scrisa prin avocat.
Asa veti avea dovada scrisa.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci va sfătuiesc sa nu părăsiți domiciliul pana nu faceți ordonanță pentru a avea program de legături personale cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare in baza art. 1039 din cpc - evacuarea voluntara din domiciliu Claudia_Stoian Claudia_Stoian Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg notificarea pe care am primit-o din partea sotului meu. Suntem casatoriti de 5 ani. Inaninte cu o ... (vezi toată discuția)
Redactarea sentintei de divort aymeelaly75 aymeelaly75 In urma cu doua luni si jumatate s-a pronuntat divortul cu doi minori, de comun acord si fara motivari, dar inca nu mi s-a redactat sentinta de divort, cu ... (vezi toată discuția)
Ma dat soțul afară din casa cu copilul minor Murasan Georgiana Murasan Georgiana Buna ziua, în urmă cu câteva zile soțul meu mi-a spus sa imi fac bagajele si sa plec cu copilul nostru minor de 5 luni, din locuinta in care stătea ... (vezi toată discuția)