Buna ziua, în urmă cu câteva zile soțul meu mi-a spus sa imi fac bagajele si sa plec cu copilul nostru minor de 5 luni, din locuinta in care stătea impreuna, si ne-am mutat la părinții mei.
Va rog sa imi dati un sfat, cum sa procedez ca sotul meu sa nu folosească acest lucru, în defavoarea mea, în lupta pentru custodia minorului.
Va mulțumesc.
Nu are treaba politia in aceasta situatie, din contra, va ajuta* faptul ca v-au dat afara din casa la un eventual proces de divort si stabilirea domiciliului copilului.
Acum aveti doua optiuni...fie asteptati, poate ii trece supararea si va impacati, fie intentati divortul cu toate cele ( stabilire domiciliu minor la dvs., program de vizita, pensie alimentara...).
Va sfatuiesc sa contactati un avocat daca "optati" pentru divort.
Divortul si toate celelalte se pot stabili si la notar, daca va intelegeti...
"Parasirea domiciliului conjugal" nu este reglementata in legislatia mioritica, deci nu se poate retine, nici prin reducere la absurd, culpa dvs, mai ales ca nici macar n-a fost decizia dvs!
Pentru linistea dvs, ati putea solicita stabilirea vremelnica, pe cale de ordonanta presedintiala, a domiciliului minorului la dvs, pana la
pronuntarea solutiei in speta de divort!