avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... “Trebuie sa imi fac de urgenta interventii ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

“Trebuie sa imi fac de urgenta interventii stomatologice pentru ...

“Trebuie sa imi fac de urgenta interventii stomatologice pentru ca risc sa mi se strice dintii in trimestrul 1 de sarcina si pentru asta trebuie sa merg in orasul natal, fiindca in orasul in care locuiesc pretul interventiilor depaseste salariul meu cu mult. Imi voi lua concediu medical pentru ca angajatorul nu ma lasa sa imi iau concediu si vreau sa stiu daca poate sa solicite o adeverinta prin care sa scrie ca intr-adevar mi-am luat concediu pentru interventii? Mi se pare a fi absurd ce cere el. Mai putin si imi va verifica si dantura sa vada daca e asa sau nu.”
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:33, 5 August 2020
“As putea cere daune morale?”
Puteti cere, dar trebuie aprobate de instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz concediu medical Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Ce se poate face in situatia in care exista suspiciunea ca un angajat aduce concedii medicale fara sa fie cu adevarat bolnav? Se poate face ... (vezi toată discuția)
Suspiciuni abuz concediu medical conform legii, angajatorul poate ... Cornely Cornely Suspiciuni abuz concediu medical Conform legii, angajatorul poate face investigatii si poate sesiza autoritatea competenta, in cazul in care are suspiciuni ca ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca Gabrielro22 Gabrielro22 Bună ziua, am următoarea intrebare: un angajat de-al meu este, de doua luni, în concedii medicale. Acum doua zile, de fata cu martori, l-am întâlnit în ... (vezi toată discuția)