avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am inchiriat un spatiu aflat la parterul unei case ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am inchiriat un spatiu aflat la parterul unei case pentru deschiderea ...

Am inchiriat un spatiu aflat la parterul unei case pentru deschiderea unui magazin (produse nealimentare). In acest caz, este necesara schimbarea destinatiei de locuinta in spatiu comercial? Daca da, sunt necesare acelasi proceduri ca in cazul unui apartament dintr-un bloc de locuinte sau numai acordul proprietarului? Mentionez ca inainte in acest spatiu a fost un salon care avea autorizatie de funtionare de la primarie.
Cel mai recent răspuns: Dinupop , utilizator 14:08, 3 August 2020
Dinupop a scris:

Salonul a primit autorizatie fara a fi schimbata destinatia imobilului
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
Dinupop, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)