avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot face daca omul a purtat manusi?buna ziua am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot face daca omul a purtat manusi?buna ziua am avut o masina ...

Ce pot face daca omul a purtat manusi?buna ziua am avut o masina la vanzare si a venit cineva sa o vada!omul a purtat manusi (din cauza corona)cand am plecat in proba cu masina!!!eu m-am certat cu iubita mea si a dat masina furata!acum nu mai dau de om si cei de la.politie nunma cred ca nu am condus eu!!!ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:02, 6 August 2020
Nu inteleg exact de sunteti acuzat
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
De furt auto sunt acuzat de concubina.....

IonutAdrian00 a scris:

Ce pot face daca omul a purtat manusi?buna ziua am avut o masina la vanzare si a venit cineva sa o vada!omul a purtat manusi (din cauza corona)cand am plecat in proba cu masina!!!eu m-am certat cu iubita mea si a dat masina furata!acum nu mai dau de om si cei de la.politie nunma cred ca nu am condus eu!!!ce pot sa fac?

Daca sunteti nevinovat incercati sa va angajati un avocat foarte bun.
Nu este prea credibil ceea ce ziceți dar este de analizat.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire situatie fara sfarsit ! 299KA 299KA Salutare , Am si eu o problema care suna in felul urmator : Am declarat la politie un furt pe care nu l-am facut , am achitat paguba tot , acum e vorba ... (vezi toată discuția)
Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)