avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda de circulatie in 2019 si urmatorul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda de circulatie in 2019 si urmatorul termen ...

Am primit o amenda de circulatie in 2019 si urmatorul termen este in August. Pana la termen, mai pot depune la instanta inscrisuri cu diferite motive pt a cere anularea amenzii?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 11:11, 6 August 2020
Puteti sa le trimiteti, dar solicitarea, oricum, trebuie pusa in discutia partilor.
Adica, trimiterea la dosar nu inseamna automat si incuviintarea lor, de aceea puteti sa le aveti si la termen.
Eu vreau sa astern pe o foaie anumite concluzii, si nu stiu cum sa o numesc la titlul: E ok INTAMPINARE? sau trebuie alt titlu?
Nu. Intampinarea o face cel ce se apara.
Daca sunt concluzii, atunci concluzii scrise, dar acestea se depun sau se trimit instantei dupa administrarea tuturor probelor.
Este un proces in care am cerut judecarea in lipsa. In cazul acesta, cum pot sa-mi dau seama ca instanta a administrat toate probele si la urmatorul termen, adica al 3 lea, instanta nu se va pronunta?
Pt. concluziile scrise se solicita in sedinta amanarea pronuntarii in vederea depunerii acestora in modalitatile precizate mai sus. Daca nu va prezentati, da, nu veti sti daca s-au administrat toate probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe ... (vezi toată discuția)
Apel bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Divort in apel bianca2012 bianca2012 Am avut o prima infatisare la apel pe 11 iunie cand am depus si motivele apelului, av intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare, urmatorul termen ... (vezi toată discuția)