avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua.Am un Cmi intr-o locatie,proprietate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua.Am un Cmi intr-o locatie,proprietate personala.Intentionez ...

Buna ziua.Am un Cmi intr-o locatie,proprietate personala.Intentionez sa ma mut intr un alt sediu.Cum se procedeaza in aceasta situatie?noul sediu devine punct de lucru?este necesara modificare la Anaf?
Cel mai recent răspuns: mishab , utilizator 20:33, 4 August 2020
il desfiintati dintr-un loc si-l mutati in celalalt. CMI are personalitate juridica?
Este inregistrat doar cu cif nu cu J sau Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare sediu fiscal cabinet medical. Nata88 Nata88 Un cabinet medical individual își muta sediul dintr-o localitate rurala ce tine de ANAF Tecuci în mun. Galați. În cat timp sunt obligați cei de la ... (vezi toată discuția)
Modificare cmi in srl DIANA-MIHAELA DIANA-MIHAELA As vrea sa stiu cum pot schimba statutul de CMI in SRL ; care sunt pasii ? Din cate stiu in momentul de fata sunt PFA . Mai trebuie sa iau certificat de PFA ... (vezi toată discuția)
Transfer la alt sediu al firmei dragoemil dragoemil Buna seara . Sunt angajat la o firma care are mai multe sedii . de cand m-am angajat , de 10 ani , lucrez la acelasi sediu X in Bucuresti . In curand se va ... (vezi toată discuția)