avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchiriere apartament care e trecut ca sediu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchiriere apartament care e trecut ca sediu profesional pe PFA

Cum pot inchiria un apartament care e trecut ca sediu profesional pe PFA fara desfasurare activitate la sediu? Trebuie sa mentionez ceva in contractul de inchiriere?
Atat apartamentul cat si PFAul sunt pe numele meu.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 6 August 2020
Il inchiriati normal. Nu trebuie sa mentionati ceva in contractul de inchiriere ca pe apartament e trecut sediu profesional pentru PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediu fiscal si apartament inchiriat. ce impozit pe imobil se plateste in 2016? pam79 pam79 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in aplicarea anumitor prevederi din noul cod fiscal cu privire la un PFA. Situatia in cauza: PFA cu: - sediu fiscal ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)