avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o întrebare, vă rog. O procură ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o întrebare, vă rog. O procură emisă de un ...

Bună ziua, am o întrebare, vă rog. O procură emisă de un notar german se poate utiliza în țară. Procura este pt un partaj între doi frați cu privire la 2 apartamente dintr-o moștenire. Unul dintre frațși se află în germani și vine numai 2 săptămâni pe an, de sărbători. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:07, 5 August 2020
Nu. Pentru ca este nevoie de o procura in forma autentica, iar in Germania nu exista procedura autentificarii.
Fratele respectiv sa intocmeasca procura la Ambasada sau Consulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament - unul dintre proprietari nu e in tara honey23 honey23 Buna seara, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor mei si din pacate unul dintrei ei nu este in tara. Apartamentul este intabulat dar nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Procura notariala pentru vanzare apartament emisa de un notar din germania BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa, iar proprietarii apartamentul dorit de mine sunt cetateni germani, care locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Procura suedia cu apostila vanzare locuinta saphirr saphirr Buan ziua! As dori sa stiu daca este valabila o procura legalizata la un notar din Suedia si apostilata, care a fost si tradusa si legalizarea traducerii ... (vezi toată discuția)