avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preluare bloc nou de la dezvoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preluare bloc nou de la dezvoltator

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc construit in anul 2016. Sunt presedintele asociatiei. Vreau sa preiau blocul de la dezvoltator, insa nu stiu exact care ste procedura. Stiu ca se face un proces verbal de predare-primire si trebuie sa primesc cartea tehnica.
Pot primi cartea tehnica prima data si apoi face si receptia blocului la o data ulterioara?
Ce alte acte ar trebui sa primesc si la ce ar trebui sa fiu atenta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acte predate asociatiei de locatari de catre dezvoltatori maiamaia maiamaia suntem o asociatie noua de proprietari.Ne-am mutat intr-un bloc nou anul acesta si ne-am constituit in asociatie de locatari. Am dori sa stim ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul si a radiat firma, imediat dupa construirea blocului Admin.John Admin.John Buna dimineata, stau intr un bloc construit acum doi ani, dezvoltatorul nu a terminat tot ce trebuia sa faca la interior.Alta problema mare ,a inceput sa ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)