avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua daca eu sunt in concediu medical pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua daca eu sunt in concediu medical pentru îngrijire ...

Buna ziua daca eu sunt in concediu medical pentru îngrijire copil cu grad de handicap mai am dreptul sa mi se plătească zilele de concediu de odihna de la patronul unde lucrez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doraxxl , utilizator 13:50, 7 August 2020
Compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate este posibila numai la incetarea c.i.m.
Mulțumesc mult pt informatie
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
Doraxxl, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare concediu de odihna neefectuat din anul 2017 Maria Constantinescu Maria Constantinescu Buna seara! Doresc sa stiu daca in cazul incetarii contractului de munca in anul 2018, in urma demisiei, angajatorul este obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat paduflori paduflori Buna ziua Am urmatoarea situatie: din luna iulie 2013 sunt in concediu de crestere copil si mi au ramas neefectuate 20 de zile de concediu de odihna pe 2013 ... (vezi toată discuția)
Co de odihna in cazul suspendarii cim pt co ingrijire copil carmin72 carmin72 Buna ziua! Cum se efectueaza co de odihna in cazul salariatului care-si suspenda contractul de munca pentru co de ingrijirea copilului? De pilda, salariatul A ... (vezi toată discuția)