avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Au trecut 3 ani si tatal meu care are o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Au trecut 3 ani si tatal meu care are o hartie notariala ...

Buna ziua!Au trecut 3 ani si tatal meu care are o hartie notariala ca bunica ii lasa lui casa,nu a deschis succesiunea pentru ca are 2 nepoti ai frateluicare cer rezerva succesorala.
Nu exista un termen in care acestia trebuiau sa faca acest lucru.Daca deschidem actiune judecatoreasca pt.a l pune pe tatal meu in posesie ,acestiamai au dreptul la rezerva lor .Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nelamurire- procedura succesorala notariala marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Buna ziua! Eu nu am inteles un lucru: dreptul de proprietate asupra unei mosteniri se dobandeste de drept, sau trebuie sa deschizi procedura succesorala ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici madalin981 madalin981 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea chestiune: Suntem 3 persoane (eu (sau nepotul), tata si bunicul) plus bunica care este decedata. Am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat VanillaSky VanillaSky * Mai intai o scurta prezentare pentru a intelege mai bine situatia. Este vorba despre o mostenire compusa dintr-o casa si terenul aferent, plus cateva hectare ... (vezi toată discuția)