avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In ce conditii se poate recupera dreptul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In ce conditii se poate recupera dreptul de uzufruct ...

Buna ziua,

In ce conditii se poate recupera dreptul de uzufruct la care s-a renuntat in urma cu o luna? Fostul uzufructuar a fost de acord si a semnat la notar, dupa care am primit intabularea si cadastrul, ca recent sa se suceasca si sa ma ia cu amenintari ca are sa-mi faca nu stiu ce. Mai poate sa reintre in drepturi sau vrea doar sa ma intimideze?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
Cobalt1, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:13, 6 August 2020
nu mai poate face nimic, din pacate pt el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema majora ememe ememe am un apartament care e al mamei dar avem drept viager si eu si fosta sotie(sunt divortat).casa , la 18 ani,va fi al copilului dar fosta sotie nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu contract de intretinere? boyzone boyzone am un contract de intretinere incheiat cu o persoana de varsta a 3 -a care , influentata de o nepoata, doreste sa vanda apartamentul.Dupa mai multe luni de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca uzufructuarul renunta la drept, poate sa se razgandeasca ... Cobalt1 Cobalt1 Buna ziua, daca uzufructuarul renunta la drept, poate sa se razgandeasca in termen de cateva saptamani? Intreb pentru ca am avut probleme mari cu cineva care a ... (vezi toată discuția)