avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestari antrepriza servicii intelectuale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari antrepriza servicii intelectuale

Un ONG organizeaza cursuri pentru formare profesionala. Pentru comisia de examinare a incheiat contracte de antrepriza pentru servicii intelectuale cu persoane fizice care au si calitatea de angajat in alta parte. Impozitul pe venit al acestora se retine la sursa si se declara prin declaratia 100 la venituri din alte surse sau sunt considerate venituri salariale in declaratia 112? Se depune si declaratia 205 pentru beneficiarii de venit la finalul anului?
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: M i m i , utilizator 21:00, 11 Februarie 2021
Aveti un raspuns in legatura cu incadrarea contractului de antrepriza intelectuala ? d100 sau d112 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de antrepriza intelectuala M i m i M i m i Un ONG incheie contracte de antrepriza pentru servicii intelectuale cu persoane fizice, in vederea conceperii unui chestionar in domeniul asistentei sociale. ... (vezi toată discuția)
Venituri din alte surse denisa_21 denisa_21 Buna ziua, Eu ca persoana juridica, am contracte de prestari servicii intelectuale incadrate la venituri din alte surse. Le retin cei 10% , ii declar si ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 205 ContSters138151 ContSters138151 O firma cu obiect de activitate \"comert cu amanuntul\"care a desfasurat activitate doar 3 luni in anul 2009 dupa care si-a incetat activitatea a primit o ... (vezi toată discuția)