am obtinut prin instanta drept de vizita minor la domiciliul fostei sotii in primul an pentru acomodare minor cu mine. Dar mama lui niciodata nu.l lasa numai cu mine sa pot comunica cu baietelul meu de 6 ani, intentionat cheama ori verisori ori vecini cand merg eu la vizita, sa nu pot sta cu copilul. Ce pot sa fac, degeaba i-am zis, nu o intereseaza, parca ar vrea sa nu se acomodeze minorul cu mine deloc. sfatuiti-ma va rog. multumesc
Dacă vreți sa o faceți mai oficial ați putea să îi trimiteți notificare prin executor judecătoresc prin care sa ii spuneți ca deși va permite accesul în domiciliu totuși va interzice și se opune ca minorul sa petreacă timp și sa își consolideze relația cu dumneavoastră prin chemarea altor persoane și prin îndepărtarea minorului din camera cu diverse pretexte și ca dacă nu va încurajează relația și nu va permite sa va petreceți timpul împreună în mod real, (scopul acordării programului de legături personale) o sa luați masurile necesare. .
Aveți temei să formulați o acțiune în instanță prin care să cereți un alt program de vizitare, mai larg, sau cel puțin să se specifice faptul că pe perioada vizitei nu va putea asista nimeni, cu excepția mamei minorului. Însă, trebuie să dovediți situația de fapt.
Buna ziua
Adrianleon
Buna ziua, am o rugăminte daca i-mi puteți raspunde! Tocmai ce am divorțat si dupa un an de chin si batjocura ce am primit de la fosta soție ca nu mi-a ... (vezi toată discuția)