avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit azi decizia pt. grad de invaliditate 3 cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit azi decizia pt. grad de invaliditate 3 cu drept de ...

Am primit azi decizia pt. grad de invaliditate 3 cu drept de munca 4 ore. Dar în decizie mi se comunica la motivare că în perioada 19-05-1998 și 01-07-1998 nu a fost valorificata întrucât din carnetul de muncă lipsește stampila unități. Stampila este am verificat pe copia care o am acasă dar exista doar stampila dreptunghiulară nu și cea rotundă. Doresc sa știu dacă pot face contestație și în baza cărei legi și în ce termen pot face contestație și unde. La casa de pensi unde locuiesc cu domiciliul sau la tribunal. Aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:47, 6 August 2020
Legea 127/2019
Art 139
(1) Deciziile emise de casele teritoriale de pensii pot fi contestate, în termen de 45 de zile de la comunicare, la instanța judecătorească competentă.

Rezolvati cu angajatorul problema, printr-o noua adeverinta.
O luna si 11 zile de stagiu pot influienta cuantumul pensiei cam cu 1, maxim 2 lei/luna.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E necesara procedura prealabila pentru a cere in instanta anularea unei decizii a casei de pensii? adina.rostotchi adina.rostotchi Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru a formula o actiune in cadrul Tribunalului pentru anulare decizie a Casei de pensii pentru restituire sume incasate ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensie am primit decizia de pensionare ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 contestare decizie pensionare am primit decizia de pensionare in care nu s-a tinut cont de vechimea din carnetul de munca ci doar din REVISAL am declarat ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie vasilescu57 vasilescu57 Am primit decizia de pensionare in 26 februarie. Lucrez in italia si nu am putut veni in romania pentru a depune contestatie datorita stării de urgentă din ... (vezi toată discuția)