avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mia fost anulat permisul italian in România pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mia fost anulat permisul italian in România pentru părăsirea ...

Mia fost anulat permisul italian in România pentru părăsirea locului accidentului sau ștergerea sau modificarea acestuia prin sentința definitiva la 1 an și 4 luni cu suspendare. Acuma permisul meu de conducere italian odată ce îl vor trimite in Italia, va fii anulat și aici sau îl voi primii înapoi ?

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp pot sa ma prezint la examen daca mi s-a anulat permisul de conducere lorenzo29 lorenzo29 dupa cat timp pot sa ma prezint la examen auto daca mi s-a anulat permisul ,in urma unui accident de circulatie (parasirea locului accidentului) ,am primit o ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere italian norocel1976 norocel1976 buna am si eu o intrebare ,mi sa luat permisul de conducere italian pe teritoriul romaniei pt alcol 1.60 in sange,am fost judecat si mi sa dat 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Reexaminare pentru redobandire permis auto in urma anularii pentru alcool raculea raculea Am primit hotararea judecatoreasca de 2 ani si 4 luni cu suspendare pentru conducerea sub influentza bauturilor alcoolice . As dori sa aflu exact care este ... (vezi toată discuția)