avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Portal Hotărâri judecătorești
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Portal Hotărâri judecătorești

Bună seara!

Încerc să fac o cercetare a hotărârilor judecătorești având ca obiect

- Art. 297 alin. 2 Cod penal;
- Art. 247 Cod penal 1968.

Ambele articole se referă la abuzul în serviciu prin îngrădirea drepturilor. Până acum mi-a fost foarte dificil să găsesc hotărâri judecătorești în această materie.

Vă rog frumos, dacă cineva poate să îmi recomande o soluție sub forma unui portal sau a unui software, aș fi recunoscător. Nu sunt jurist de profesie și nu cunosc UNDE pot consulta hotărâri judecătorești cu acest subiect.

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 07:27, 7 August 2020
rolii.ro, jurisprudenta.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum raspunde un functionar public pentru refuz de a aplica legea? Sever Simion Sever Simion As dori sa stiu cum raspunde in civil un functionar public pentru refuz de a aplica legea si sanctiuni conform fisei postului sau? Nu institutia, ci el ... (vezi toată discuția)
Procedura continuare executare silita luticus luticus Executorul judiciar care trebuie sa puna in executare o sentinta definitiva executorie a dispaut si nu il gasesc. Am gasit pe portal.just.ro urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Lnterzicerea dreptului la munca tory_bei tory_bei Vineri dimineata un coleg s-a prezentat la munca iar portarul i-a spus ca are ordin de la director sa nu- l mai primeasca la munca fara ca el sa fi primit o ... (vezi toată discuția)