avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua.as avea o intrebare .la care dintre situatii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua.as avea o intrebare .la care dintre situatii si cum ...

buna ziua.as avea o intrebare .la care dintre situatii si cum imi afecteaza cazierul? amanarea aplicarii pedepsei si amenda penala.as dori sa stiu la fiecare dintre aceste doua care imi apare in cazier sau nu si daca cum ma afecteaza.multumesc
Cel mai recent răspuns: Florinelll89 , utilizator 21:04, 7 August 2020
Si hotararea de amanare a aplicarii pedepsei si condamnarea (presupun ca la asta va referiti) la amenda penala apar, doar ca prima nu este hotarare de condamnare.
Inteleg..si dupa cat timp se sterge sau..care e procedura de a avea din nou cazierul curat? Multumesc
Pt. condamnarea la amenda reabilitarea de drept intervine in 3 ani.
Pt. amanarea aplicarii pedepsei nu exista reabilitare, intrucat nu e hotarare de condamnare. La expirarea termenului de supraveghere de 2 ani.
Va multumesc

Duca Oana a scris:

Pt. condamnarea la amenda reabilitarea de drept intervine in 3 ani.
Pt. amanarea aplicarii pedepsei nu exista reabilitare, intrucat nu e hotarare de condamnare. La expirarea termenului de supraveghere de 2 ani.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicãrii pedepsei vs. mențiuni în cazierul judiciar boby_yoghi boby_yoghi In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)