avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua sunt asistent personal la fetita mea cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua sunt asistent personal la fetita mea cu autism astazi ...

Buna ziua sunt asistent personal la fetita mea cu autism astazi trebuia sa luam bani dar a zis ca de la consiliul județean nu au bani.Noi ce facem.in cazul acesta care depindem de acesti bani,platim terapii,tratamente?
Cel mai recent răspuns: Manuela1986 , utilizator 19:02, 7 August 2020
Situația aceasta a mai fost în ultimele decenii de mai multe ori. Banii nu se pierd, îi primiți când vor fi fonduri. Chiar și pe mai multe luni o dată. Au fost situații când s-a trecut în anul următor. Nu vă rămâne decât să vă împrumutați sau să amânați unele proceduri.
Spre exemplificare:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Si in situația asta chiar nu putem.face nimic?Ptr salariatii primariei au avut bani noi de cine apartinem,si de imprumutat cine credeti ca ne da.
Este inadmisibil sa ai si copil si sot bonlav

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru neplata datoriilor pentru intretinere liliana_c liliana_c Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie:o persoana bonlava psihic(schizofrenie) ,proprietara unui apartament cu o camera, cu un venit(pensie) ... (vezi toată discuția)
Fonduri de la stat pentru sustinerea ong-urilor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua, V-as ruga sa ma lamuriti daca un ONG pentru protectia animalelor poate primi subventii de la stat, si daca da, care ar fi conditiile de ... (vezi toată discuția)
Salarizare pentru un tutore de copil cu autism dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea problema pentru un vecin de-al meu: Vecinul meu are unul din copii cu handicap (autism) si in acest sens primeste de la ... (vezi toată discuția)