avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... GDPR
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

GDPR

Buna ziua,
Numele meu este Horatiu si am urmatoarea intrebare care intra in sfera GDPR:cand un client comanda telefonic de pe site-ul meu ce date cu caracter personal am voie sa-i cer si sa prelucrez si cu ce trebuie sa fie de acord pentru prelucrarea datelor lui.Trebuie sa-si dea acordul?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 August 2020
h20a25, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:25, 29 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îi puteți cere datele necesare ducerii la bun sfârșit a comenzii: numele, adresa de facturare, telefonul, adresa de livrare, e-mail-ul etc. Acordul și-l dă verbal, în cadrul conversației telefonice, înainte de a-i cere dvs. datele. Dacă e de acord, îi puteți trimite comunicări comerciale prin e-mail sau telefon.
multumesc frumos
Buna ziua,

Va sugerez sa exista o declaratie acord, in vederea prelucrarii datelor ce au caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistenta telefonica cstelian cstelian In mod repetitiv ma suna persoane de la aceeasi companie de asigurari. In cursul ultimilor trei discutii am insistat asupra stergerii numarului meu de telefon ... (vezi toată discuția)
Lista neagra a consumatorilor street2maxx street2maxx Buna ziua ! Exista vreo lege care ar impiedica infiintarea unui site cu continut informativ privitor la clientii care plaseaza comenzi pe care nu le ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)