avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depune actele mele, demonstrare rea-credință, avocat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depune actele mele, demonstrare rea-credință, avocat trecut de partea cealaltă

Un vecin ne acționează in judecata de mai bine de 20 de ani. In condițiile in care pierde sau retrage majoritatea acțiunilor (după ce am plătit avocat), insista sa ne cheme in instanța pt lucruri de nimic, și chiar și pt lucru judecat pe care exista hotărâri judecătorești mai vechi. Este un fel de joaca de-a judecata fără consecințe pt el. Întrebări:
1. In ultimul timp reclamantul tot depune actele mele, atat in instanța cât și pe la instituțiile pe la care ma reclama. Aceste acte au fost obținute ori din dosare precedente, ori sunt obținute de la câte un funcționar contra cost, probabil. altfel nu ar avea niciun drept sa le solicite sau primească. Ultimile depuse sunt: actul casei mele, certificatul Meu de Moștenitor, actul părintelui meu de deces, proces verbal al unei instituții de stat. Aceste acțiuni judecătorești NU au a face cu un drept de proprietate, ci cu “obligații de a face”
Unde si cum ma pot adresa pt a afla pe unde s-a folosit sau a depus actele mele. Cum formulez plângerea?
2. . Avocatul care ma reprezintă de niște ani, acum îmi blochează mie toate demersurile și întrebările. Discuțiile din ultimul timp atat cu avocatul cât și cu reclamantul ma fac sa cred ca avocatul meu ii da “neoficial” reclamantului informații despre apărarea mea și, in același timp îmi blochează demersurile pt a-l ajuta.
Reclamantul are nenumărate procese pe care le văd in portal. Cum pot sa aflu dacă avocatul meu îl reprezintă in alte cauze?
3. Cum pot afla numere de dosare mai vechi (ale lui cu alți vecini), dacă ele nu apar in portalul nou. Nu conținutul, ci doar numerele. Aceasta m-ar ajuta sa demonstrez reaua credință și “joaca reclamantului de-a judecata”, demers pe care avocatul meu îl blochează de asemenea.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
Adaalbu, utilizator

Alte discuții în legătură

Marirea pensiei alimentare anca26mely anca26mely as dori sa stiu daca la depunerea actelor pt marirea pensiei alimentare am nevoie de avocat si daca trebuie sa ma prezint la tribunal la termenul citat (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)
Suprapunere terenuri marius_m@windowslive.com marius_m@windowslive.com Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: Am cumparat un teren in 2005, cu cadastru si intabulat. Terenul fusese dobandit de vanzator ... (vezi toată discuția)