avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec cu copii de acasa. PENTRU ca este o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec cu copii de acasa. PENTRU ca este o situatie de ...

Vreau sa plec cu copii de acasa. PENTRU ca este o situatie de nesuportat. Soțul bea si ne trateaza pe mine și pe copii rău.. Dar daca declar la politie se mai numeste parasire de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:20, 10 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doamna, parasirea asta de dominiciu.. in realitate nu inseamna nimic si nu trebuie sa declarati undeva ca va mutati. Mutati-va, dati divort si gata.
Mulțumesc

gi-jane2 a scris:

doamna, parasirea asta de dominiciu.. in realitate nu inseamna nimic si nu trebuie sa declarati undeva ca va mutati. Mutati-va, dati divort si gata.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să vă mutați împreună cu copiii în altă locație. Important este să asigurați copiilor condiții decente de creștere și educare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum divortez de sot violent? copilul s-anascut inaintea casatoriei. mirodenia mirodenia Buna ziua. Sotul meu nu lucreaza de 15 ani nicaieri. A avut ceva afaceri de care nu s-a ocupat sau n-au mers. Eu sunt salariata, am salariu bunicel. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Divort în urma violentei domestice, doi copii minori DarSab DarSab Bună seara! Sunt angajată, mă pot duce să locuiesc în casa părintească. Sunt agresată psihic și fizic de soțul meu. Avem doi copii minori, de 3 și ... (vezi toată discuția)
Nu ne mai intelegem. suntem casatoriti de 15 ani, avem doi copii ... Vlad Linoge Vlad Linoge Nu ne mai intelegem. Suntem casatoriti de 15 ani, avem doi copii de 8 si de 10 ani. Fiecare zi e un cosmar si simt ca toti 4 suntem afectati. Vreau sa initiez ... (vezi toată discuția)