avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu ne mai intelegem. Suntem casatoriti de 15 ani, avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu ne mai intelegem. Suntem casatoriti de 15 ani, avem doi copii ...

Nu ne mai intelegem. Suntem casatoriti de 15 ani, avem doi copii de 8 si de 10 ani. Fiecare zi e un cosmar si simt ca toti 4 suntem afectati. Vreau sa initiez unu divort. Dureaza, pana gasesc avocat, pana se pronunta instanta, etc. Trebuie sa plec, nu putem sta asa. Mi s-ar pare nedrept sa stam asa cateva luni de zile pana primim o hotarare. Mi-e frica in schimb ca asta va insemna parasire de domiciliu si va afecta hotararea finala a instantei? Este normal sa ma ingrijorez? Cum sa procedez?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți pleca de la domiciliu conjugal fără ca asta să afecteze rezultatul soluției în divorț și nici cu privire la copii. Important este ca să asigurați acolo unde vă veți muta condiții corespunzătoare de creștere și educare pentru copii.
Mi s-ar pare nedrept sa stam asa cateva luni de zile pana primim o hotarare

nu va obliga nimeni sa stati
asta va insemna parasire de domiciliu

in realitate asta nu inseamna nimic ( mai mult decat intentia de a va separa) , dar se tot perpetua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor sperantagabi sperantagabi sunt in proces de divort am nu minor de 10 ani si se afla la sotie , a parasit caminul conjugal ,sa mutat la socri , am sunatno pe sotie nu imi raspunde la ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu eleniakk eleniakk Fratele meu, casatorit de patru ani, fara copii, in urma neintelegerilor cu sotia doreste sa se mute si ulterior, daca nu vor rezolva problema , chiar sa ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat pana la divort? irisa79 irisa79 Va rog am nevoie de un sfat avizat! Cu toate ca am incercat sa-mi salvez casnicia, diferentele dintre mine si sotul meu, precum si problemele aparute, au ... (vezi toată discuția)